ELECTRIC FAN PARKFAN 80
115,700 M³/H

    * Απαιτούμενα πεδία

    Επιτρέπω την επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων σύμφωνα με τον Αριθμό Κανονισμού ΕΕ. 2016/679

    Σχεδιασμένος ειδικά για την απομάκρυνση καπνού από υπόγεια πάρκινγκ, η εγκατάσταση του PARKFAN 80 είναι πολύ εύκολη και μπορεί να πραγματοποιηθεί από ένα άτομο. Εξοπλισμένος με ασύρματο χειριστήριο, τοποθετείται μέσα στον χώρο που υπάρχει καπνός και ελέγχεται με τηλεχειρισμό. Με τεχνολογία EASY POW’AIR, παράγει συμπυκνωμένη και ισχυρή ροή αέρα, χωρίς παραγωγή καυσαερίων. Χρειάζεται την κατάλληλη ηλεκτρική τροφοδοσία, καθώς είναι ηλεκτρικός ανεμιστήρας τριφασικού ρεύματος.

    ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ

    Ως τριφασικός ηλεκτρικός ανεμιστήρας, έχει το πλεονέκτημα ότι δεν παράγει καυσαέρια και είναι λιγότερο θορυβώδης από τον αντίστοιχο με βενζινοκίνητο κινητήρα.

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ EASY POW'AIR

    Η ταχύτητα και το συγκεντρωμένο σχήμα του πίδακα EASY POW'AIR παρασύρει τον περιβάλλοντα αέρα, αυξάνοντας έτσι την παροχή του ανεμιστήρα. Η δύναμη και η σταθερότητα του πίδακα παρέχει σταθερή και βέλτιστη απόδοση από 2 έως 6 μέτρα μεταξύ ανεμιστήρα και ανοίγματος. Αυτό δημιουργεί πολύτιμο χώρο για τις ομάδες επέμβασης που εργάζονται μέσα/γύρω από την είσοδο. Οι εξαεριστήρες με την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ EASY POW'AIR είναι εξοπλισμένοι με αυτόματη κλίση +10° (ρυθμιζόμενη έως +20°) για τον εξαερισμό σκαλοπατιών εισόδου, παταριών, υπερυψωμένων θυρών και παραθύρων κ.λπ.

    ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΙΣΜΟ NPV (ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ) ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

    Το PARKFAN 80 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια εύκολη στην εφαρμογή και αποτελεσματική λύση για την απαγωγή καπνού σε υπόγειους χώρους στάθμευσης. Η αναλογία απόδοσης/ελιξιμότητας αυτών των ανεμιστήρων παραμένει απαράμιλλη. Ένας μόνο πυροσβέστης μπορεί εύκολα να εφαρμόσει 1 ή 2 PARKFAN. Μόλις ο PARKFAN τοποθετηθεί μέσα στον γεμάτο καπνό όγκο, προσανατολίζεται προς τα έξω και προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ροή αέρα και να αποβάλλονται οι καπνοί. Σχεδιασμένο για να τοποθετείται μέσα στον γεμάτο καπνό όγκο, είναι εξοπλισμένο με ασύρματο τηλεχειριστήριο (με εμβέλεια 30 m) για να επιτρέπει την απομακρυσμένη εκκίνηση και τη ρύθμιση του ρυθμού ροής του. Το PARKFAN είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο σύστημα ψεκασμού για την ψύξη του κινητήρα όταν χρειάζεται κατά τη διάρκεια της χρήσης.

    Σχετικά Προϊόντα

    ESV245_NEW
    SA315_NEW_CORRECTED
    ESV230_NEW
    ESV280_NEW