ΕΤΑΙΡΙΑ

Το ξεκίνημα
Μετά την αποφοίτησή του από την Σιβιτανίδειο Σχολή και την θητεία του στο Εμπορικό Ναυτικό έως και Δεύτερος Μηχανικός, ο κος Δημήτριος Παύλου αναλαμβάνει καθήκοντα Υπευθύνου Παραγωγής στο εργοστάσιο κατασκευής πυροσβεστήρων της ΤΕΧΝΟΠΥΡ (1975) ενώ παράλληλα διατελεί χρέη Υπευθύνου Ασφαλείας (SAFETY) πλοίων.

Η πρώτη Εταιρική δραστηριότητα
Το 1976 συν-ιδρύει στον Πειραιά την εταιρία «FIREFLY» ΚΑΤΣΙΜΙΓΚΟΣ & ΠΑΥΛΟΥ Ο.Ε. με αντικείμενο εργασιών την εμπορία και αναγόμωση πυροσβεστήρων, την Ασφάλεια (SAFETY) πλοίων, την εγκατάσταση πυροσβεστικών δικτύων και δικτύων πυρανίχνευσης.

1980
Το 1987 μεταφέρεται στο Χαλάνδρι και ιδρύει την Δημήτριος Κ. Παύλου Είδη Πυρασφαλείας. Αντικείμενο εργασιών αποτελούν, η εμπορία πυροσβεστικών ειδών και ειδών πυρασφαλείας, η αναγόμωση, επιθεώρηση και έλεγχος πυροσβεστικών ειδών, οι εγκαταστάσεις μονίμων πυροσβεστικών δικτύων και δικτύων πυρανίχνευσης σε βιομηχανίες, κτίρια γραφείων, χώρους συναθροίσεως κοινού, συγκροτήματα κατοικιών, κλπ. Παράλληλα το 1989 αναλαμβάνει δραστηριότητα σαν ομόρρυθμο μέλος Τεχνικής Εταιρίας με σκοπό την ανάληψη εκτέλεσης Η/Μ έργων, με προσωπικό 7 ατόμων και συνεργάτες υπεργολάβους διαφόρων ειδικοτήτων.

1990
Από το 1993 αναπτύσσει αποκλειστικά την Δημήτριος Κ. Παύλου Είδη Πυρασφαλείας, με πιο ευέλικτο σχήμα, αξιόλογους εξωτερικούς συνεργάτες και μια εξειδικευμένη ομάδα υπεργολάβων μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων και υδραυλικών, κερδίζοντας μεγάλο μερίδιο της αγοράς Πυροσβεστικών ειδών & ειδών πυρασφαλείας στο Νομό Αττικής.

2000
Από τις πρώτες Αναγνωρισμένες Εταιρίες (Bureau Veritas) με Πιστοποιημένο Αρμόδιο Άτομο στο δυναμικό της.

Το μέλλον
Το 2007 η Εταιρία περνάει στη διεύθυνση των υιών Παύλου και ένα νέο κατάστημα ανοίγει στο Γέρακα Αττικής, έτοιμο να καλύψει τα Ανατολικά προάστια του Νομού μας. Και ο σχεδιασμός για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας συνεχίζεται…

Leave a comment

index.php